Které povolání bude to pravé? Pomůže veletrh Kariéra PLUS
Studujete, ale přijde vám to stále málo? Chcete získat také pracovní zkušenosti a zajistit si svou budoucnost? Zamiřte na pracovní veletrh Kariéra PLUS!

Kariéra PLUS je největší veletrh pracovních nabídek v Moravskoslezském kraji. Organizuje ho Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava přímo ve svém kampusu. Každoročně na něj dorazí více než 100 firem a 4000 návštěvníků. Firmy nabízí vysokoškolákům zaměstnání, stáže, trainee programy, brigády i spolupráci u diplomových prací. Na oplátku získají mladé, odhodlané a perspektivní zaměstnance.

 

Veletrhu se účastní vysokoškoláci všech univerzit Moravskoslezského kraje i široká veřejnost. Letošní, už jedenáctý, ročník proběhne v úterý 13. března 2018 od 9 do 15 hodin v aule VŠB - TUO.

Návštěvníkům Kariéra PLUS představí zaměstnavatele, poradí, jak postupovat při hledání správného povolání, pomůže vylepšit CV a motivační dopis, nebo třeba nabídne osobní setkání s personalisty a specialisty HR. Uděláte si tak lepší představu o tom, jaké má která společnost požadavky a komu by se hodily právě vaše zkušenosti. Ve stánku firmy Profik budete moct vyzkoušet pohovor pro Silicon Valley.

Vstup na veletrh je zdarma. K návštěvě Kariéry PLUS není nutná předchozí registrace. Takže se nemusíte o nic starat, zkrátka musíte jen dorazit do auly VŠB-TUO v Porubě.

Letos se budete moct potkat například se zástupci společnosti ABB, ArcelorMittal Ostrava, Brose, Deloitte, Skupina ČEZ, CGI, KPMG Česká Republika s.r.o., Plzeňský Prazdroj, a.s., ŠKODA AUTO a.s., firma Bosch se svým americkým truckem a spousta dalších.
Heslo veletrhu „Budoucnost už žijeme" představí ve své přednášce Rostya Gordon Smith, hvězda letošního veletrhu. Její přednáška začíná v 12:00 a bude v sále 1.  Neméně zajímavá bude i debata „Korporát, úřad, volná noha – kam se nejlépe hodím".  Pro pracovní trh v dnešní době je nejdůležitější flexibilita lidí a na tu chce celá kampaň akce poukázat. Dalším důležitým aspektem je znalost angličtiny, proto byl do programu veletrhu zařazen také workshop specifické vzdělávací metody Angličtina improvizační metodou. Pokud budete cítit, že si potřebujete odpočinout, bude pro vás připravena chill-out zóna, kde se můžete posilnit ve stáncích populárních ostravských bistrech a dát si kafe v Laura Coffee.
Na Facebookové stránce události se můžete už nyní zapojit do soutěže o lístky na Colours of Ostrava. Jak se zapojíte? Je to jednoduché. Stačí jen označit někoho, s kým byste rádi letěli na Mars.

Aby toho nebyl málo, v průběhu akce se můžete zapojit do dotazníkové soutěže. Výhry jsou skvělé: lístek na Colours, fotoaparát, chytré hodinky a mnoho dalších. Pro více informací neváhejte kontaktovat manažerku projektu, magistru Alici Šustkovou buď na e-mail: kariera.plus@vsb.cz nebo na telefon: 733 627 816.

Pro zobrazení kontaktního formuláře se přihlaste.

Kontakty

Mgr. Alice Šustková
Manažerka projektu
Pro zobrazení kontaktních informací se přihlaste.
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Adresa:
17. listopadu 2172/15,
70800, Ostrava
Česká republika
Vloženo dne 01.01.2019