Stručný popis/specifikace činnosti
Tvorba marketingových plánů a zodpovědnost za jejich plnění, vyhodnocování a reporting. Vedení marketingové skupiny složené z jednotlivých vedoucích našich středisek. Realizace jednotlivých kampaní a eventů. Koordinace spolupráce s externími agenturami a dalšími dodavateli. Úzká spolupráce s marketingovým týmem ŠKODA AUTO Česká republika. Pozice je vhodná pro absolventy oborů zaměřených na marketing/obchod.

Místo výkonu
Opava, Těšínská 3007/91

Termín nástupu
po dohodě (možno ihned)

Termín pro zaslání přihlášky
do 19.6.2019

Doba trvání
Smlouva na dobu neurčitou

Forma úvazku/spolupráce
Hlavní pracovní poměr

Kvalifikační/odborné požadavky
Kreativní myšlení, důslednost, dobré organizační schopnosti, orientace v moderních trendech a marketingových postupech vč. vyhodnocování jednotlivých kampaní, orientace na výsledek.

Nabídka
Mzda v závislosti na dosažených výsledcích – od 27 000 Kč/měsíc, laptop, mobilní telefon, tablet, stravenky, osobní automobil pro služební cesty, výhodný pronájem automobilu pro osobní užití, propracovaný systém dalšího vzdělávání v oblasti marketingu, zodpovědná práce v mladém úspěšném kolektivu, dostatek prostoru pro kreativitu a realizaci vlastních myšlenek. Pracovní doba: 8 h. s možností flexibilního uzpůsobení začátku a konce.

Pro zobrazení kontaktního formuláře se přihlaste.

Kontakty

Jakub Schreier
ředitel
Pro zobrazení kontaktních informací se přihlaste.
ADIV, spol. s r.o.
Adresa:
Těšínská 3007/91,
74601, Opava
Česká republika
Vloženo dne 05.06.2019